powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Σαρωτικές οι κοριτσάρες μας



Ντέρμπι ποιο ντέρμπι, σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν το τοπικό ντέρμπι οι κοριτσάρες μας καθώς επικράτησαν άνετα με 4:1 τις Αμαζόνες Καλυβίων. Τα κορίτσια μας σαφώς ανώτερες από τις αντιπάλους τους επέβαλαν το ρυθμό τους και με καλό ποδόσφαιρο πήραν το πολυπόθητο τρίποντο και μπήκαν με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2012.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό η Ντόκου που με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα της Μαγκούτη. Στο 41ο λεπτό η Σακελάρη με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα μας. στο 46 η Ντόκου με το 2ο προσωπικό της γκολ καθάρισε το παιχνίδι κάνοντας το 3:0. το μόνο που κατάφεραν οι Αμαζόνες ήταν να μειώσουν στο 54 με την Παπαδοπούλου, το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 63 η Σακελάρη γράφοντας τον επίλογο στην μεγάλη νίκη.
Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας και τις ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και να μας κάνουν περήφανους.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
Μπούρα, Μπλούτσου, Τασούλα, Καπρίτσα, Πούλιου, Ντόκου, Ζαμπουρίδου, Νικολάου (85’ Μπαταλογιάννη), Λαγούδη (86’ Κατσούρα), Γιουβρή (80’ Νέστορα), Σακελάρη.

Για τις Αμαζόνες αγωνίστηκαν οι:
Μαγκούτη, Σίσκου, Ράκου (75’ Τζιουβάρα), Κανάλη, Παπαδοπούλου, Καλατζή, Οικονόμου, Μητσογιάννη (81’ Μαργαρίτη), Μαργαρίτη, Καραλή, Ματζιόρου (87’ Βερβέρα).


























   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου