powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Διαιτητής και δοκάρια μας στέρησαν τη νίκη



Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας άξιζε την νίκη αλλά στο 1ο ημίχρονο νικήθηκε από τα δοκάρια (Κουβελά στο 35 και Σκρέκας στο 43)και στο 2ο από τον Λαρισαίο διαιτητή που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στην ομάδα του Καραϊσκάκη (όπως παραδέχθηκε και ο αρχηγός αποστολής των φιλοξενούμενων) και συνάμα 2η κίτρινη κάρτα στον Σιούτα  με το οποίο ισοφάρισε το παιχνίδι. Κακός ο διαιτητής ο οποίος βαθμολογήθηκε με 4 από τον παρατηρητή διαιτησίας έδωσε υπερβολική απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πέτσα σε φάουλ που ήταν το πολύ για κίτρινη. Μάλλον την έδωσε για να ισοφαρίσει την λανθασμένη υπόδειξη του πέναλτι.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10 είχε την μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κουβελάς έβγαλε με κάθετη μπαλιά τετ α τετ τον Γραβάνη αλλά αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραγκούνη. Στο 14 η ομάδα μας άνοιξε το  σκορ όταν ο Τσιαούσης με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Γραβάνη μέσα στην περιοχή αυτός έδωσε στον Κουβελά και αυτός με λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1:0 γκολ που αφιέρωσε στον Γιώργο Μανώλη. Με την ψυχολογία υπέρ της η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις. Στο 35 μετά από σέντρα του Αυγέρου η κεφαλιά του Κουβελά σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 43 μετά από κόρνερ του Κωστή ο Σκρέκας στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκέρι του Καραγκούνη.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και αν ήταν πιο συυγκεντωμένη στην τελική πάσα σίγουρα θα είχαν διπλασιάσει τα τέρματα της και θα είχαν κλειδώσει την νίκη. Και έτσι φτάνουμε στο 80 όταν ο κακός Βλιώρας είδε σε εναέρια μονομαχία του Σιούτα και τον Δήμο πέναλτι και μάλιστα απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Σιούτα. Η φάση αυτή θύελλα διαμαρτυριών από τους ποδοσφαιριστές, τον πάγκο και την εξέδρα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλάφας για το τελικό 1:1. Μια ισοπαλία που αφήνει μια πίκρα στην ομάδα αλλά συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι και πάμε για το διπλό στο περιβόλι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ (Χ. Αντωνίου): Γεωργίου, Αυγέρος, Κουβελάς(73 Τσίκαρης), Γραβάνης, Γκόβαρης, Σιούτας, Κωστής, Λιατσικούρας( 57 Βουλτσίδης), Παπαγεωργόπουλος, Τσιαούσης, Σκρέκας.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Β. Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Σταμούλης, Κατσαρός (66' Κατσαρός), Καρτσακλής, Πέτσας, Βασιλάκης, Μπαλαδήμας (58' Δήμος), Βερλέκης, Αντωνίου, Μπαλάφας, Τσάπαλης (85' Λιόλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου