powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ισόπαλο το ντέρμπι



Με τον βαθμό της ισοπαλίας γύρισε η ομάδα μας από τα Τρίκαλα. Η ομάδα μας ήταν άριστα στημένη από το προπονητικό δίδυμο και δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από την ομάδα των Τρικάλων εκτός από μία φάση όπου ο Γεωργίου κράτησε ακόμη μια φορά το μηδέν. Η ομάδα μας μπορούσε να κλέψει την νίκη αλλά το δυνατό σουτ του Γραβάνη εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Ζαφείρης και στην συνέχεια  ο Κωστής δεν βρήκε στόχο σε κενή εστία.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός που πείρε η ομάδα μας εκτός έδρας και σίγουρα θεωρείται θετικό το αποτέλεσμα. Στα θετικά της αναμέτρησης η επιστροφή του νεαρού Βουλτσίδη μετά τον τραυματισμό του ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα θα βοηθήσει στην συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα

24ο λεπτό Το μακρινό σουτ από τον Παππά η μπάλα άουτ.
30ο λεπτό Ο Καραϊσκος έκανε το σουτ ο Γεωργίου έδιωξε.
33ο λεπτό Αντεπίθεση για την ομάδα μας με την μπάλα να φτάνει στον Λιατσικούρα αλλά το σουτ του να περνάει ελάχιστα άουτ.
39ο λεπτό Σουτ από τον Παππά ο Γεωργίου έδιωξε κόρνερ.
Τέλος ημιχρόνου.
49ο λεπτό Μακρινό σουτ από τον Καραϊσκο άουτ.
51ο λεπτό Ο Πολυζόπουλος στον Παππά το σουτ ο Γεωργίου έδιωξε την μπάλα..
53ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Γραβάνη να σουτάρει, τον Ζαφείρη να αποκρούει δύσκολα και ο Κωστής που πήρε το ριμπάουντ δε σημάδεψε καλά και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία.
63ο λεπτό Σέντρα του Κωστή ο Αγγελάκης για χιλιοστά δεν φτάνει την μπάλα και…κρίμα λίγο πιο χαμηλή να ήταν η σέντρα.
Τέλος αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων
Τρίκαλα (Νίκος Βέκιος): Ζαφείρης, Πολυζόπουλος, Ευαγγέλου, Κεφαλάς, Τασσιόπουλος, Γκόλιας, Κεραμάς, Δ. Τεντολούρης, Παπάς (60΄Τζοβάρας), Απ. Τεντολούρης, Καραϊσκος (85' Μηνάς)
Μετέωρα (Χρ. Αντωνίου): Γεωργίου, Γκόβαρης, Τσιαούσης, Σκρέκας, Σιούτας, Αυγέρος, Αγγελάκης (81' Μ. Γραβάνης), Παπαγεωργόπουλος, Λιατσικούρας (75' Βουλτσίδης), Κωστής (87' Κουβελάς), Γ. Γραβάνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου