powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Γιώργος Βακουφτσής : «Θα αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό σαν τελικό, οπότε δεν υπάρχουν προγνωστικά»


Στο Trikalascore.gr μίλησε για τον τελικό με τον Αχιλλέα Μπάρας ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Βακουφτσής
«Για εμάς είναι μία επιτυχία η συμμετοχή στον τελικό, έχοντας πραγματοποιήσει μία καλή πορεία και έχοντας αποκλείσει δυνατές ομάδες, όπως το Φλαμούλι εκτός έδρας. Θα αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό σαν τελικό, οπότε δεν υπάρχουν προγνωστικά. Το ότι είμαστε πιο έμπειρη ομάδα δε σημαίνει ότι είμαστε και το φαβορί της αναμέτρησης. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τα Μετέωρα τα τελευταία χρόνια παίζοντας σε τελικούς ηττήθηκαν από ομάδες θεωρητικά πιο άπειρες».


Σχετικά με την παρουσία φίλων της ομάδας στο δημοτικό στάδιο το Σάββατο υποστήριξε:
«Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει. Από την αρχή της σεζόν έχουν γίνει διάφορα ανοίγματα , που απευθύνονται σε νεαρά παιδιά, καθώς έμφαση δίνεται στις ακαδημίες μας. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο δρόμοι. Το χρήμα και η δουλειά. Χρήμα δεν υπάρχει, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά, μήπως και καταφέρει κάποιο παιδί να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Επιστρέφοντας πάλι στον τελικό, θέλω να τονίσω ότι ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις οι νίκες και οι ήττες περνάνε σε δεύτερη μοίρα».

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με το αν προκαλεί άγχος στην ομάδα το γεγονός ότι τα Μετέωρα θα κατέλθουν στον τελικό με τον τίτλο του πολυνίκη της διοργάνωσης ο Γιώργος Βακουφτσής απάντησε:


«Δε νομίζω ότι αυτό μας γεμίζει άγχος. Είμαστε ο πολυνίκης του θεσμού, αλλά σε έναν τελικό επαναλαμβάνω ότι όλα μπορούν να συμβούν. Και μπορεί ο Ευριπίδης (Κωστόπουλος) να μας χρίζει ως φαβορί, αλλά και η Μπάρα δε θα κατέβει για να χάσει σίγουρα. Η πρόκληση είναι μεγάλη και για αυτούς και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το κύπελλο».


Δηλώσεις για τον τελικό έκανε στο Trikalascore.gr και ο προπονητής του Αχιλλέα Μπάρας κ. Κωστόπουλος.
Ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Φαβορί του τελικού αναμφίβολα είναι τα Μετέωρα, που αποτελούν άλλωστε και τον πολυνίκη του θεσμού. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Για εμάς, η συμμετοχή και μόνο στον τελικό, αποτελεί μεγάλη επιτυχία και χωρίς άγχος θα παίξουμε το Σάββατο. Θα είναι μία γιορτή για τον Αχιλλέα η παρουσία του σε αυτό το παιχνίδι. Θέλω να καλέσω όλο το φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων να έρθει στο γήπεδο, να δει αυτό το σπουδαίο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου