powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Το πάλεψαν αλλά έχασαν στο τέλος οι κοριτσάρες μας – Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ : Αμαζόνες Καλυβίων 1:2


Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έπαιξαν για την νίκη αλλά στο τέλος η ομάδα των Καλυβίων στάθηκε πιο τυχερή και πήραν το τρίποντο. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που στον πάγκο της ομάδας μας δεν ήταν ο Σπύρος Τσιάκαλος ενώ χρέη υπηρεσιακού προπονητή ανέλαβε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Βαγγέλης Μπατολογιάννης. Συγκινησιακή ήταν και η στιγμή όταν μετά από το τέλος του παιχνιδιού μερικές ποδοσφαιρίστριες πήγαν και χαιρέτησαν τον πρώην προπονητή βουρκωμένες ενώ και η σκόρερ του τέρματος της ομάδας μας Καρπούζα αφιέρωσε το γκολ στον Σπύρο.
Το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με της δύο ομάδες να έχουν από δύο ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ ενώ το παιχνίδι το χαρακτήριζε η δυνατές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 53ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κούμπου άνοιξαν το σκορ. Μετά το γκολ η ομάδα μας ισορόπησε το παιχνίδι και προειδοποίησε στο 62 με δυνατό μακρινό σουτ της Πλακίδου ενώ στο 66ο λεπτό η Καρπούζα με κεραυνό μέσα από την περιοχή εκτέλεσε την Σακκά για τον 1:1. Στο 84 όμως και μετά από εκτέλεση κόρνερ της Ματζιώρου η μπάλα έφτασε στην Διβάνες αυτή έσπασε την μπάλα στην Μητσογιάννη που ήταν ελεύθερη στην μικρή περιοχή και πλάσαρε την Νέστορα για το τελικό 1:2.
Το παιχνίδι καρέ καρέ
3ο λεπτό σουτ της Κατσάρα η μπάλα άουτ
24ο λεπτό ατομική προσπάθεια της Κουτσώνα μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπορεί να τελειώσει την φάση
33ο λεπτό γέμισμα της Κατσάρα κεφαλιά η Καρπούζα μπλακάρει η Σακκά.
43ο  λεπτό σουτ την Κούμπου άουτ
47ο λεπτό σουτ της Ματζιώρου μπλοκάρει η Νέστορα
47ο λεπτό σουτ της Μητσογιάννη και πάλι η Νέστορα μπλοκάρει σταθερά
53ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κούμπου καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας μας για το 0:1
62ο λεπτό δυνατό μακρινό σουτ της Πλακίδου η μπάλα λίγο άουτ
66ο λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!
Η Καρπούζα βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με έναν κεραυνό στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της Σακκά
82ο λεπτό σουτ της Μητσογιάννη μπλοκάρει και πάλι η Νέστορα
84ο λεπτό εκτέλεση κόρνερ για τις φιλοξενούμενες με την Μαντζιώρου η οποία δίνει πλασαριστά στην Διβάνες αυτή σπάει την μπάλα στην αφύλαχτη Μητσογιάννη στην μικρή περιοχή και πλασάρει εύστοχα την Νέστορα
87ο λεπτό η Νικάκη βγαίνει τετ α τετ αλλά η Νέστορα λέει όχι στο πλασέ της
Τέλος παιχνιδιού
Οι συνθέσει των ομάδων
Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ
Νέστορα, Τσαραπατσάνη, Τσαβέα, Καρασούλη (85 Σιούλα), Πλακίδου, Κατσάρα, Δραγατογιάννη, Μπαταλογιάννη, Μπακοδήμου (87 Δαλαμάγκα), Καρπούζα, Χαλκιά (85 Τσιούμα Α.)

Αμαζόνες Καλυβίων

Σακκά, Νικάκη, Μπαντή, Σίσκου, Κούμπου (67 Διβάνες), Καψάλη, Γαβαλά, Μητσογιάννη, Ματζιώρου, Κουτσώνα, Ράκου, Γκαραβέλα.






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου