powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Εγχειρίστηκε µε απόλυτη επιτυχία από τον ιατρό κ. Καρακίτσιο ο «Λέτο» Θεόδωρος Χριστοδουλόπουλος


Ο Θοδωρής είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι κόντρα στην Φαρκαδώνα. Η διάγνωση του τραυματισμού ήταν ρήξη  χιαστών που συνάμα η πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα ήταν δεδομένη.

Πριν από λίγες μέρες έγινε η επέμβαση από τον ιατρό κ. Καρακίτσιο ο οποίος δήλωσε ότι ήταν απόλυτα επιτυχείς και σε λίγους μήνες ο σκληροτράχηλος αμυντικός θα πατήσει και πάλι το γήπεδο.
Να θυμίσουμε ότι ο Θοδωρής είναι γέννημα θρέμμα παιδί της ομάδας μας και πέρυσι αν και μόνο 16 χρονών είχε αρκετές συμμετοχές στην Δ΄ Εθνική  και τα σχόλια των αντιπάλων ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά για τις επιδόσεις του, ενώ φέτος είχε πάρει φανέλα βασικού και ήταν από τα βασικά όπλα του προπονητή μας.
 Να αναφέρουμε εδώ ότι ο Θοδωρής είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους απόλυτα υγιείς και με το ίδιο πάθος όπως τον γνωρίσαμε.      

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο πατέρας τού Θ. Χριστοδουλόπουλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ευχαριστώ το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα για την υλική αλλά και ηθική συµπαράσταση που έδειξε στον σοβαρό τραυµατισµό του γιού µου Θεόδωρου Χριστοδουλόπουλου, όπως και για τη βοήθεια, έτσι ώστε να έρθω σε επαφή µε τον γιατρό κ. Στέργιο Καρακίτσιο, ο οποίος εγχείρισε µε επιτυχία τον γιο µου.

Με τιµή Αθανάσιος Χριστοδουλόπουλος

1 σχόλιο:

  1. sas euxaristw gia ta kala sas logia pou eipate gia emena. kai elpizw na girisw to idio opos prin kai poio dinatos gia na voi8isw tin omada mou oso poio polli borw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή