powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Παραίτηση τεσσάρων προπονητών από την Ακαδημία


Μετά τις χθεσινές φήμες για αποχώρηση των προπονητών σήμερα το πρωί ήρθε η κοινή δήλωση τεσσάρων προπονητών, Σ. Τσιάκαλος, Γ. Παπανικολάου, Χ. Αυγέρος και Φ. Γιάννης, που οριστικοποιεί την αποχώρηση τους από το πόστο του προπονητή στις Ακαδημίες της ομάδας μας. Αιτία της αποχώρησης ήταν η χθεσινή συζήτηση ( πληροφορίες λένε ότι ήταν έντονη) μεταξύ ενός προπονητή και τον υπεύθυνο της Ακαδημίες όπου ήρθε στο φως η διαφορετική φιλοσοφία λειτουργίας  της Ακαδημίας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του παιδικού Σπύρο Τσιάκαλο ο προπονητής που έφερε το παιδικό πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια στην Καλαμπάκα μας δήλωσε:

«Μετά από μια συζήτηση που έγινε χθες στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος» με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας βγήκε στο φως η διαφορετική φιλοσοφία λειτουργίας της Ακαδημίας. Υπό αυτές της συνθήκες αδυνατούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας και παραιτούμαστε από το πόστο των προπονητών.
Ευχαριστούμε τις απερχόμενες διοικήσεις για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και πάνω από όλα τα παιδιά που πέρασαν αυτά τα χρόνια από τις Ακαδημίες της ομάδας μας που ήταν και η άμεσοι συνεργάτες μας.
Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Αντρική ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα .

Οι πρώην προπονητές της Ακαδημίας του ιστορικού
Σπύρος Τσιάκαλος
Γιώργος Παπανικολάου
Χρήστος Αυγέρος
Φάνης Γιάννης»


2 σχόλια:

  1. Ακόμη ένα δείγμα της νέας διοίκησης που πυροδοτεί τα θεμέλια του οικοδομήματος που λέγεται Ακαδημία με άγνωστες συνέπειες. Δηλαδή τι να πει κανείς το παιδικό παίρνει πρωτάθλημα μετά από 20 χρόνια τα παιδιά έχουν μάθει τα πρώτα βήματα με αυτούς τους προπονητές τους εμπιστεύονται και εσείς «κύριοι» έτσι απλά τους δείχνετε την πόρτα της εξόδου… τι να πω πρέπει να βλέπεται οράματα εκεί στην Τρικάλων όταν πίνετε τον καφέ σας (το νου σας η πολύ καφεΐνη δεν κάνει και καλό).
    Να σε ρωτήσω ρε Βασίλη υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι αυτός που χειροδίκει κατά πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας… Ωραίο ήθος θα μεταδώσει στα παιδιά της Ακαδημίες.
    Εύχομαι Βασίλη να μην λογοκριθεί το σχόλιο μου και σβηστεί γιατί σαν χρόνια φίλαθλος των Μετεώρων έχω το δικαίωμα της γνώμης μου, γνώμη που ίσως σε κάποιους δεν αρέσει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Μετεωρίτη κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός αν είναι υβριστικού περιεχομένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή