powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Με δύο πιστολιές του Γραβάνη με το δεξί η πρεμιέρα της Α.Ε. Καραϊσκάκη


Με τον δικό μας Γιώργο Γραβάνη μεγάλο πρωταγωνιστή η Α.Ε. Καραϊσκάκης μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτές ήταν οι πρώτες πιστολιές του Γιώργου και οι Αρτινοί φίλαθλοι πίνουν από τώρα νερό στο όνομα του.

Για την ιστορία ο Γιώργος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδα του στην νίκη κόντρα στον Πανναυπλιακού  με 2:1 και συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό με πέναλτι και στο 79ο λεπτό με κεφαλιά.
Ο «Πιστολέρο» μας μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε για την νέα του ομάδα για το σημερινό παιχνίδι καθώς και για το ταξίδι της ομάδα του στα παλιά του λημέρια την Πάτρα. 
Ας δούμε τι μας είπε:

«Δικαιωμένος και χαρούμενος είμαι που χάρη στα δικά μου γκολ η ομάδα μου πείρε το τρίποντο. Είμαι πολύ καλά εδώ στην Άρτα με τους συμπαίκτες μου όλα είναι πολύ καλά επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια και γίνετε πολύ καλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας.
Την άλλη εβδομάδα θα πάμε στην Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό Σαγέϊκων. Θα βρεθώ δηλαδή στην πόλη που αντρώθηκα ποδοσφαιρικά και θα βρεθώ αντίπαλος με παλιούς συμπαίκτες μου αλλά για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και θα κάνω ότι μπορώ για να φύγουμε με το τρίποντο για την Άρτα.

Κλείνοντας θέλω να χαιρετήσω όλους τους φίλους μου στην Καλαμπάκα και να ευχηθώ στον Α.Σ. Μετέωρα καλή επιτυχία».


Η φωτογραφία είναι από το http://www.sportsarta.gr

2 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Γιώργο παιχτούρα, τυχερός ο Καραϊσκάκης που σε έχει στις τάξης του, εμείς τι θα κάνουμε που δεν έχουμε έναν γκολτζή σαν εσένα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή