powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Δεν θα ακούγονται φέτος οι πιστολιές του Γ. Γραβάνη (Πιστολέρο) στο «Καρακίτσιος»


Με λύπη σας ανακοινώνω ότι ο πιστολέρο δε θα φοράει τα κιτρινομπλέ την νέα αγωνιστική περίοδο μιας και την Δευτέρα 8 Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από την ομάδα μας αφού μετά από συζητήσεις δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Η πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στην περσινή χρονιά,  πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου του περιφερειακού με 13 γκολ, τον έβαλαν στην ατζέντα πολλών ομάδων της Γ΄ Εθνικής από Κρήτη, Πελοπόννησο και δυτική Ελλάδα και τελικά  τον κέρδισε η Α.Ε. Καραϊσκάκης και χθες 19 Ιουλίου έδωσε τα χέρια με τον κ. Άρη Δράκο και φέτος η πιστολιές του θα ακούγονται στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας. Το Α.Σ. Μετέωρα fan club βρέθηκε στην Άρτα και κάλυψε την συμφωνία των δύο πλευρών.


Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείψει ο Γιώργος και θα μας λείψει πολύ. Πρώτα από όλα θα μας λείψει ο φίλος και ο άνθρωπος Γιώργος και σίγουρα η ποιότητα του ποδοσφαιριστή και η λάμψη του μέσα στο γήπεδο. Ο Γιώργος είναι ποδοσφαιριστής από τα σπλάχνα της ομάδας μας και σε ηλικία 15 χρονών (αγωνιστική περίοδο 2000-2001) κάνει ντεμπούτο στην 1η ομάδα που αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική. Το ταλέντο του εμφανές και έτσι ανοίγει τα φτερά του για άλλες πολιτείες. Πρώτος σταθμός ο Πατραϊκός και η Β΄Εθνική ακολουθεί Παναχαϊκή (Β’ και Γ’ Εθνική), Θήβα, Θύελλα Πατρών και Χαιδάρι (Γ’ Εθνική). Το καλοκαίρι του 2010 επιστρέφει στην ομάδα μας που αγωνιζόταν στην Δ Εθνική όπου ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά δεν έφταναν για να μείνει στην κατηγορία η ομάδα μας. Την επόμενη σαιζόν ο Γιώργος παραμένει και η ομάδα μας κάνει μια εκπληκτική χρονιά με μπροστάρη τον Γιώργο με 24 γκολ παίρνει το πρωτάθλημα. Περίπατος και στα μπαράζ για την ομάδα μας με τον Γιώργο να σκοράρει 4 φορές σε 4 παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Πέρυσι εκτός από ποδοσφαιριστής ήταν και από τους ποδοσφαιριστές που τράβηξε κουπί και στα διοικητικά για να μπορέσει να σταθεί η ομάδα. Σε μια συγκλονιστική αγωνιστική χρονιά όπου η άνοδος στην Γ’ Εθνική χάθηκε στο νήμα ο Γιώργος ήταν καταπληκτικός σκοράροντας 13 φορές και αναδέχτηκε πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Σε ευχαριστούμε πιστολέρο για τις χαρές που μας πρόσφερες και σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στην νέα σου ομάδα. Να ξέρεις ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμπάκας θα σε περιμένει να γυρίσεις στην ομάδα της καρδιά σου και να φορέσεις την κιτρινομπλέ φανέλα με το 11 στην πλάτη….

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΒΑ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ!!!!



Το βιογραφικό του Γιώργου



Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1985
Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία της ομάδας μας.
Την αγωνιστική περίοδο 2000-2001 αγωνίζεται στην 1η ομάδα στην Δ’ Εθνική.
Το καλοκαίρι του 2002 κάνει το μεγάλο ποδοσφαιρικό άλμα και μετακομίζει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας για λογαριασμό του Πατραϊκού όπου αγωνίζεται στην ομάδα νέων και αγωνίζεται και στην ΕΠΣ Αχαΐας. Στις 27 Ιανουαρίου 2003 υπογράφει το 1ο επαγγελματικό συμβόλαιο του και αγωνίζεται Β’ Εθνική.
Το καλοκαίρι του 2005 είναι μέλος της Παναχαϊκής 2005, ομάδα που προέκυψε από την συνένωση του Πατραϊκού και της Παναχαϊκής (Β’ + Γ’ Εθνική)
Τον Ιανουάριο του 2007 υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους με την Θήβα αλλά το καλοκαίρι του 2007 η ομάδα της Θήβας διαλύεται και ο Γιώργος καταθέτει προσφυγή και μένει ελεύθερος.
Επόμενος σταθμός η Θύελλα Πατρών όπου αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική της αγωνιστική περίοδο 2007/2008.
Ακολουθεί το Χαϊδάρι και πάλι στην Γ’ Εθνική όπου μένει έως το καλοκαίρι του 2010.
Από το καλοκαίρι του 2010 έως 8 Ιουλίου 2013 ήταν μέλος της ομάδας μας.

Πρώτος Καλαμπακιώτης με το εθνόσημο στο στήθος

Η καλές του εμφανίσεις με τον Πατραϊκό του δίνουν το εισιτήριο για την Εθνική ομάδα νέων στην οποία ήταν συμπαίχτες με τους:
Ορέστης Καρνέζης (ΟΦΗ), Θόδωρος Ντουγέρογλου (Ολυμπιακός), Θανάσης Μουλόπουλος (Εθνικός Αστέρας), Αλέξανδρος Τζιώλης (Πανιώνιος), Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (Ηρακλής), Πλάτων Καρακατσάνης (Ξάνθη), Στέλιος Ηλιάδης (Καλαμαριά), Ματθαίος Θωνιάτης (Πατραϊκός), Αλέξανδρος Βεργώνης (Καλαμαριά), Θωμάς Μπιρμπίρης (Ακράτητος), Ιορδάνης Ορφανίδης (Καβάλα), Κώστας Γεροντίδης (Ηρακλής), Δημήτρης Πλιάγκας (Μαρκό), Κώστας Μενδρινός (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Λαγός (Ηρακλής), Παναγιώτης Κόρμπος (Χαλκηδόνα), Γιώργος Γραβάνης (Πατραϊκός), Χρήστος Τσεβάς (ΑΕΚ), Βασίλης Τοροσίδης (Ξάνθη), Κώστας Μπόλλος (Μαρκό).  
 Προπονητής: Γιώργος Κωστίκος 

Ήταν μέλος της αποστολής στο Ευρωπαϊκό νέων στην Ουγγαρία το 2003 όπου η Εθνική μας συμμετείχε στον 6ο όμιλο με αντιπάλους τις  Ουγγαρία. Νορβηγία και Ολλανδία

 Ελλάδα -  Ουγγαρία : 2-4
 Ελλάδα -  Ολλανδία : 1-1
 Ελλάδα -  Νορβηγία : 0-1

Καθώς και μέλος της αποστολής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στη Λευκορωσία το 2004 όπου η Εθνική μας συμμετείχε στον 7ο όμιλο με αντιπάλους τις Πορτογαλία, Ουαλία και Λευκορωσία

 Ελλάδα -  Πορτογαλία : 1-1
 Ελλάδα -  Ουαλία: 1-2
 Ελλάδα -  Λευκορωσία: 0-0


Την επόμενη χρονιά  συμμετείχε με την Εθνική Ελπίδων στους Μεσογειακούς αγώνες του 2005 στην Αλμερία – Ισπανία με συμπαίχτες τους:
Ανδριόλας (τερμ. - Χαλκηδόνα), Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (Ηρακλής Θ.), Βασίλης Τοροσίδης (Ξάνθη), Χρήστος Πιπίνης (Ακράτητος), Νίκος Καράμπελας (Πανηλειακός), Δημήτρης Γκίκας (ΑΕ Λάρισα), Πέτρος Κοντέων (Νίκη Βόλου), Κώστας Μενδρινός (Ολυμπιακός), Νίκος Αραμπατζής (Πανσερραϊκός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Άρης Θ.), Στάθης Ρόκας (Ιωνικός Ν.), Θανάσης Μουλόπουλος (Εθνικός Αστέρας), Θέμης Τζημόπουλος (Ακράτητος), Ορέστης Καρνέζης (τερμ. - ΟΦΗ), Στέφανος Καπίας (Απόλλων Καλαμαριάς), Γιώργος Γραβάνης (Παναχαϊκή), Γιώργος Κατσαρός, Δημήτρης Τσιτσομήτσος
Προπονητής: Στέλιος Αποσπόρης.

Αποτέλεσματα:
25 Ιουνίου 2005: Τυνησία - Ελλάδα: 1-1
27 Ιουνίου 2005: Αλγερία - Ελλάδα: 1-0

Προημιτελικά
Τουρκία : Ελλάδα 1:0



1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας. έχασε το μεγάλο αστέρι της και την λάμψη του. Και τα πρώτα δείγματα της νέας διοίκησης που τρώει τα παιδιά της. Μετά τον Μάνο και τον Βαγγέλη πάει και ο πιστολέρο. Κρίμα για την ομάδα μας ξυπνάτε ρεεεε Μετέωρα είμαστε, τόσα χρόνια μόνο κριτική ήσασταν και τώρα που έχετε την ομάδα πάτε να την καταστρέψετε.
    Γιώργο καλή τύχη στην νέα σου ομάδα και σκίσε τα δίχτυα και φέτος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή