powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Οι κοριτσάρες έδειξαν ότι κατέχουν τα μυστικά της μπάλας



Το αίμα του πίσω για την περσινή ήττα του πήρε σήμερα το μεσημέρι ο Κώστας Ράντος με την ομάδα του να επικρατεί με 3:2 την ομάδα που είχε στον πάγκο για πρώτη φορά τον Βαγγέλη Μπαταλογιάννη ο οποίος από πέρυσι ροκάνιζε την καρέκλα του Σπύρου Τσιάκαλου και τελικά σήμερα την πήρε. Παρόλο που χρηματοδότησε τον κάκιστο διαιτητή Χρήστο Νικολάου να μεροληπτεί υπέρ της ομάδας του και αν και προηγήθηκε με 2:0 στο ημίχρονο κατάφερε να χάσει το παιχνίδι, μάλλον η ζέστη που επικρατούσε τον βοήθησε να κοιμηθεί στον πάγκο.

Αναμφισβήτητα τον τίτλο του MVP του αγώνα κέρδισε επάξια η Αλεξάνδρα Καρπούζα που με τις επελάσεις της έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα σκόραρε πάσαρε μάρκαρε γενικά έκανε τα πάντα. Μοιραία μπορεί να χαρακτηριστεί η Χαρά Παπανικολάου που στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασε απίστευτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Επιστροφή στα γήπεδα είχαμε για την Κατερίνα Μανώλη που μετά από τρία χρόνια ξαναφόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια. Το δικό της Fan club είχε η Κατερίνα τερματοφύλακας της κίτρινης ομάδας οι οποίοι σκαρφαλωμένοι στην σήτα φώναζαν ρυθμικά το όνομα της. Κακός ο διαιτητής Χρίστος Νικολάου και όπως αναφέραμε και παραπάνω τα είχε πάρει από τον προπονητή της μπλε ομάδας. Νικημένος ο κόουτς της κίτρινης ομάδας ο οποίος πήρε την ρεβάνς για την περσινή ήττα. Και τέλος αρνητικό ντεμπουτάρισμα στον πάγκο για τον Βαγγέλη Μπαταλογιάννη ο οποίος στο 2ο ημίχρονο τον έριξε τον υπνάκο του.
Πέρα όμως από το διασκεδαστικό κομμάτι της αναμέτρησης υπήρχε και το ουσιώδες από την μία πλευρά ο προπονητής των Μετεώρων δοκίμασε την αγωνιστική ετοιμότητα των νέων κοριτσιών της ομάδας και από την άλλη ο προπονητής του Γενικού Λυκείου έκανε ένα τεστ μιας και την επόμενη σχολική χρονιά το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας θα πάρει μέρος στο σχολικό πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου.














































         

2 σχόλια: