powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Άνετη νίκη με 3:1 επί του Μακεδονικού Κοζάνης



Άνετα επικράτησε η ομάδα μας σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος» τον Μακεδονικό Κοζάνης με 3:1. το σκορ δεν αντικατοπτρίζει το ματς. Η ομάδα μας έχασε απίστευτες ευκαιρίες, τρεις φορές ο «τεράστιος» Φίλιππος Κεραμάς και μία  ο Σάκης Μόκας έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρουν στο 1ο ημίχρονο να ακολουθήσουν στο 2ο ο Γκαρνάρας δύο φορές και ο Γκόβαρης.
Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο πρώτος σκόρερ της ομάδα Γιώργος Γραβάνης στο 18 και να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα μας ο «Τεράστιος» στο 32. το 3:0 έκανε και πάλι ο Γιώργος Γραβάνης και να φτάνει ήδη τα 4 τέρματα στα φιλικά προετοιμασίας. Οι φιλοξενούμενη μείωσαν στο 82 με τον Κοκώνα. Εκτός από το γκολ η παίχτες του Μακεδονικού είχαν και δύο δοκάρια σε μία φάση στο 21 με τους Αντωνόπουλο και Σταφυλίδη.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι:
Ρουσιαμάνης, Σκρέκας Α., Φορτούνης, Γκαγκαστάθης, Ζήνωνος, Αυγέρος Π., Αγγελάκης, Τσουκάλης, Μόκας, Κεραμάς, Γραβάνης
Έπαιξαν και οι: Σιούτας, Χαϊταλής, Σακελλαρίδης, Κωστής, Καραστέργιος, Σκρέκας Γ., Γκαρνάρας, Γκόβαρης, Παπανικολάου Μπαούτης, Μανώλης, Αγγέλης.

Για τους φιλοξενούμενος έπαιξαν οι:
Κεχαγιάς, Καδακίδης, Ζαχαριάδης, Ευθυμιάδης, Τέγος, Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Κατσίκας, Σταφυλίδης, Τζιότζιας, Μπέμπης Γ.Κ.
 Έπαιξαν και οι: Μπέμπης Γ.Π., Σιαπανίδης, Καλημέρης, Σάνας, Κοκώνης, Τράτσκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου