powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Γιάννης Μπουτίνας : «100% έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος»



Ο πρόεδρος της ομάδας μας μίλησε στο goaltrikala.gr για την ομάδα ποδοσφαίρου και έκανε έκλεισε στον κόσμο της Καλαμπάκας να έρθουν στο γήπεδο για να την στηρίξουν. Ας δούμε τι είπε ο πρόεδρος:

«Πιστεύω ότι μετά την απόκτηση του Μόκα το ρόστερ έχει κλείσει. Βέβαια όσο αφορά το θέμα των «μικρών» ποδοσφαιριστών αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα το συζητήσουμε.
Θεωρώ πως φέτος η ομάδα έχει φρεσκάδα, χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ταχύτητα και δύναμη, χαρακτηριστικά που θεωρούνται απαραίτητα για την δύσκολη κατηγορία του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Η αλήθεια είναι ότι είναι νωρίς ακόμη, δώσαμε μόλις δύο φιλικά και η ομάδα ακόμη μοντάρεται αλλά πιστεύω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που έχω εγώ απαίτηση είναι να είναι η ομάδα 100% έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Εγώ από την πλευρά μου θέλω να κάνω ξανά κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να επιστρέψουν στον ΑΣ Μετέωρα καθώς το σωματείο μας απαρτίζεται από πολλά παιδιά που κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας.
Τους θέλουμε δίπλα μας, τους θέλουμε αρωγούς σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε καθώς το έργο που επιτελούμε δεν είναι μόνο αγωνιστικό αλλά και κοινωνικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου